BİLGİ YARIŞMASINDA KÖRFEZ 1.SİYİZ

14 Şubat 2015 Haberler 0 Yorum

Okulumuz, 5 Nisan 2012 Perşembe günü Körfez Endüsrti Meslek Lisesi’nde yapılan “Kocaeli İlköğretim Okulları Bilgi Yarışması”nda dördüncü bölge birincisi olmuştur. 

12 Nisan 2012 Perşembe günü 14.00’da Körfez Öğretmen Evi’nde, Körfez İlçesi finalistini seçmek için yapılan ikinci yarışmada ise yine birinci olarak il finalinde Körfez ilçesini temsil etmeye hak kazanmıştır.
Yarışmaya her okul, dörder öğrenci ile katılmıştır. Yarışmacılara Türkçe 4, Matematik 4, Fen ve Teknoloji 4, Sosyal Bilgiler 4, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi 2, Genel Kültürden 3 olmak üzere toplam 20 soru soruldu. Yarışmayı açık ara önde götüren okulumuz, birinci olurken Mimar Sinan İlköğretim Okulu ikinci, Erkul Bahar İlköğretim Okulu da üçüncü oldu. Çok heyecanlı geçen yarışmada kazanan öğrencilerimiz, okulda arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı.
 
Yarışmaya katılan öğrencilerimiz “ANIL KÜÇÜK, EDA KÜÇÜKGÜVEN, ATACAN KILIÇOĞLU VE MERVE SEVİNÇ” yarışma sırasında çok heyecanlandıklarını, fakat yarışma devam ederken başarıları ile fark attıklarını bunun da gurur verici olduğunu söylediler.
 
Konu ile ilgili olarak Okul Müdürümüz Azmi Cihat HATİPOĞLU:  “ Bu tür etkinlikler öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri açısından çok önemlidir. Başarılarımızın altında yatan en büyük etken de sistemli bir çalışma ve öğrencilerle birebir ilgidir. Ayrıca okulumuzun ilde, ilçemizi temsil edecek olması da bizim için gurur vericidir. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar ( 0 )
Bu Habere Yorum Yapın
E-mail adresinizi yayınlanmayacaktır, * ile belirtilmiş alanlar gereklidir.*

Sitenin tüm hakları saklıdır